Verschillende soorten en formaten tuinen

Elke tuin is verschillend. Niet alleen qua formaat, maar ook qua mogelijkheden die er zijn en wensen die u heeft. Als u graag in exotische oorden verblijft, dan is een exotische tuin zeker iets voor u. Gaat u meer voor een klassieke of landelijke tuin? Ook dit kan allemaal gerealiseerd worden. Voordat u een tuin aanlegt, is het daarom belangrijk dat u goed nadenkt over de droomtuin die u voor ogen heeft. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

Stappen

Het ontwerp van de tuin

Iedereen heeft een eigen smaak qua het ontwerp van een tuin. Uw wensen brengen wij daarom graag in kaart. Het ontwerp moet goed doordacht worden en bovendien is het prettig als u een uniek ontwerp heeft dat uitstekend past binnen de ruimte die er is voor een tuin. Wij maken een schetsontwerp dat wij compleet uitwerken naar uw ideeën. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een offerte over de kosten die dat met zich meebrengt.

De aanleg van de tuin

Net als het ontwerp van de tuin, is het belangrijk dat de aanleg zorgvuldig gebeurd. Dit kunnen wij dan ook voor u verzorgen. Wij dragen zorg voor de planning en de uitvoering van het ontwerp dat wij voor u hebben gemaakt. In het gehele traject heeft u hier geen omkijken naar, maar kunt u dit met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij maken van uw tuin daadwerkelijk een droomtuin waar u blijvend van kunt genieten.

Het onderhoud van de tuin

Om uw tuin mooi te houden, is het belangrijk dat deze structureel wordt onderhouden. Hoveniersbedrijf Borst biedt daarin een compleet pakket voor uw tuin. Naast het verzorgen van de beplanting, kijken wij ook naar de schuttingen, vlonders, bestrating, gras en nog veel meer. Als u structureel tuinonderhoud wenst, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wel zo gemakkelijk!