Diensten

Zorgvuldig onderhoud van uw Koi

Koi Karpers zijn prachtige vissen die een aanwinst zijn voor uw vijver. Het zijn unieke vissen die u van alles kunt aanleren, bijvoorbeeld het aanpakken van eten. Het houden van een Koi vraagt veel onderhoud. Een goede aanleg van een Koi is daarom erg belangrijk, naast de beplanting van de vijver. Wij helpen u graag bij het uitzoeken en vormgeven van een goede Koi voor uw Karpers.

Voeding van de Koi Karpers

Het is belangrijk dat u Koi Karpers voorziet van de juiste voeding, anders is de kans groot dat ze doodgaan. Niet alleen de kwaliteit van het voer is belangrijk, ook de hoeveelheden eten die de Koi Karpers krijgen. Koolhydraten, vitamines en mineralen zijn erg belangrijk voor de Koi Karpers.  Wij geven u graag een passend advies omtrent de voeding van Koi Karpers en de hoeveelheid eten die deze vissen op een dag nodig hebben.

Ziektes in de Koi tegengaan

Een gezonde groei en ontwikkeling van de Koi bereikt u onder andere met de juiste temperatuur van het water. Goede waterkwaliteit is dan ook enorm belangrijk, anders is de kans groot dat er parasieten in het water komen. Hoe u dit vormgeeft? Hoveniersbedrijf Borst geeft u graag advies hoe u ziektes in de Koi kunt tegen gaan. U kunt dan ook altijd een afspraak maken om deze zaken met ons door te nemen en/of te bespreken.